Autor: Ehitusuudised • 10. jaanuar 2024

Tallinn tahab Piritale kujundada linna esindusranna

Tallinna linnavalitsus esitas tänasel istungil Tallinna linnavolikogule Pirita linnaosas asuva rannaala detailplaneeringu, mille eesmärk on kaasaegse rannaala arendamine ja kujundamine linna esindusrannaks.
Pirita ranna uued paviljonid.
Foto: Ruum ja Maastik

Tallinna abilinnapea Madle Lippuse sõnul on oluline luua Tallinna esindusrannale terviklik ja kaasaegne lahendus ning pakkuda seal külastajatele teenuseid, mis seni on olnud puudulikud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785