Autor: Ehitusuudised • 9. jaanuar 2024

President Karis asutas noore inseneri preemia

President Alar Karis kuulutas välja Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu uue preemia, mis on mõeldud noorele, kes on saavutanud insenerina väljapaistvaid tulemusi oma erialal, selle õpetamisel või populariseerimisel.
President Alar Karis otsustas tunnustada noore inseneri preemiagaga inseneride rolli väärtustamiseks.
Foto: Raigo Pajula/Presidendi kantselei

Preemia on mõeldud kuni 35-aastasele noorele ja seda antakse välja kord aastas. „Inseneride roll Eesti riigi majanduse arengus ja meie kõigi ühises heaolus väärivad seda, et neid meie ühiskonnas senisest rohkem väärtustatakse. Seetõttu olen otsustanud asutada selle preemia. Inseneeria on läbi aegade olnud oluline Eesti vaimuelu sammas,“ sõnas president Alar Karis. „Uus preemia on sobilik täiendus Kultuurirahastu senistele auhindadele, kus on teiste seas preemiad noortele teadlastele, haridus- ja kultuuritegelastele.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785