Autor: Ehitusuudised • 29. detsember 2023

Detailplaneering annab võimaluse ehitada Tõnismäele riigigümnaasium

Tallinna linnavalitsus kehtestas eelmise nädalal detailplaneeringu, mille üks lahendusvariantidest võimaldab rajada Tõnismäele riigigümnaasiumi uue hoone. Kesklinnas asuva Endla tn 13, Lõkke tn 3a ja Lõkke tn 5 kinnistu detailplaneeringu koostas ConArte OÜ.
Tõnismäe riigigümnaasiumi õppehoone rahvusvahelise arhitektuurivõistluse võitnud ideekavand.
Foto: Arhitekt11/Lunden Architecture

Abilinnapea Madle Lippus selgitas, et kehtestatud planeeringus on kolm lahendusvarianti. „Esimene variant võimaldab rajada Tallinna kesklinnas Endla tänavale uue maja riigigümnaasiumile. Kui mingil põhjusel otsustatakse loobuda kaasaegse koolihoone ehitamisest antud asukohas, lubab detailplaneering kinnistutele ehitada elu-, äri ja büroohooneid,” täpsustas Lippus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785