Autor: Ehitusuudised • 14. detsember 2023

Stockmanni juurde kerkivad kaks kõrghoonet

Kinnisvaraarendaja Maakri Holding AS esitas Tallinna linnale avalduse algatada detailplaneering Liivalaia, Rävala ja Maakri tänavate vahelise kvartali põhjalikuks uuendamiseks.
Tulevane Stockmanni kvartal.
Foto: Maakri Holding

Ala integreeritakse jalakäijate kvartalisiseste liikumisteede ja uue linnaväljaku abil tihedamalt külgnevate tänavatega ning plaanitavad elu- ja äripinnad viiakse erinevates etappides valmivatesse kahte kõrghoonesse ja neid ühendavasse hoonekompleksi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785