Autor: Eliisa Matsalu • 1. detsember 2023

Üks mure ajas teist taga: Uus-Hollandi arendust tabanud tagasilöögid

Kortermaja, mis ei taha valmida. Uus-Hollandi arendusse korteri ostnud inimestel pole õrna aimu, millal nad saavad oma uude koju sisse kolida.
Foto: Liis Treimann
Esimene peatöövõtja läks pankrotti. Teine ütles lihtsalt lepingu üles. Kolmandal läksid ehitusmaterjalid üleujutuse nahka. Peale ikalduse ehitajatega on pikalt venima jäänud arendust saatnud veel ka riburadamisi tagasilööke, millest pole tahetud korteriostjatele rääkida.

Laia haardega transiidiettevõtjal Oleg Ossinovskil pidi juba poolteist aastat tagasi valmima Uus-Hollandi nime kandev kinnisvaraarendus Tallinna sadamapiirkonnas Reidi tee ja Tallinna Ülikooli linnaku vahel. Neljast majast koosneva arenduse kaks esimest maja valmisid juba 2018. aastal, kuid hoonetel puuduvad endiselt kasutusload.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785