Autor: Ehitusuudised • 29. november 2023

Tallinn rajab mitu ringmajanduskeskust

Novembris alustas Tallinn esimese ringmajanduskeskuse ehitust Kristiine linnaosas, järgmist kavandatakse Lasnamäe linnaosas asuvale kinnistule aadressiga Punane 68a.
Tallinna Punasele tänavale rajatav ringmajanduskeskus.

Tallinna abilinnapea Joosep Vimma sõnul saab Punasele tänavale rajatavast ringmajast etalon kõigile järgmistele. "Kujundame ümber tänaseid jäätmejaamasid, kuid selgelt on vajadus tuua need teenused inimestele lähemale. Seepärast oleme asunud rajama ka uusi ringmajanduskeskuseid,“ ütles ta pressiteates.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785