Autor: Ehitusuudised • 27. november 2023

Tartus sai 5,3-miljoniline moodne kortermaja sarikate alla

24. novembril võeti sarikapeo käigus pärg maha A-energiaklassiga elu- ja ärihoonelt Fortuuna kvartalis. Aadressil Fortuuna tänav 27 asuval hoones on 18 korterit.
Hoonesse on kavandatud ka viie meetri kõrguste lagedega äripinnad (Foto: LVM Kinnisvara).

Tegu on järgmisel aastal valmiva 5,3 miljoni euro suuruse ehitusmaksumusega A-energiaklassiga äri- ja korterelamuga Fortuuna kvartalis. 1262 ruutmeetrise üldpinnaga hoone esimesel korrusel asuvad kolm 5 meetri kõrguste lagedega soliidset äripinda. Majas on kokku 18 korterit, millel on avarad terrassid ja rõdud vaadetega Emajõele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785