Autorid: kinnisvarauudised.ee , Ehitusuudised • 27. november 2023

Riigi Kinnisvara sai Maaelu Teadmuskeskuse kasvuhoone sarikate alla

Reedel, 24. novembril eemaldati sarikapärg loodavalt Maaelu Teadmuskeskuse (METK) kaasaegselt 1,8 miljonit maksnud kasvuhoonelt, mis valmib 2024. aasta alguses. Tänapäevaste tehnosüsteemide ja automaatikaga kasvuhoone on nii energia- kui ka pinnatõhusam.
Kasvuhoone peaks olema töövalmis juba uue aasta alguses (Foto: Riigi Kinnisvara AS/Margus Pahv).

Maaelu Teadmuskeskuse Venlo-tüüpi kasvuhoone suletud netopind on 1731 m2. Ehituslepingu üldmaksumus on 1,8 miljonit, millele lisandub käibemaks. Kasvuhoone on projekteerinud OÜ Agorek, Dreibau OÜ ja OÜ Arens Ehitustööd. Hoonet ehitavad Dreibau OÜ ja OÜ Arens Ehitustööd ning omanikujärelevalvet teostab Keskkonnaprojekt OÜ.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785