Autor: Ehitusuudised • 15. november 2023

Linn kiitis heaks Ülemiste järve äärde kavandatava kivikujulise kõrghoone

Tallinna linnavalitsus esitas täna Järvevana tee 5 kinnistu, Järvevana tee 5a kinnistu ja lähiala detailplaneeringu kehtestamise ettepaneku Tallinna linnavolikogule. Planeeritav ala asub Kesklinnas, Ülemistejärve asumis, Järvevana tee ja Ülemiste järve vahelisel alal.
Kavandatav hoone on saanud inspiratsiooni Linda kivi muistendist.
Foto: Kadarik Tüür Arhitektid

Planeeritud alal asuvad Järvevana tee 5 kinnistu, mis on hoonestatud büroohoone ja alajaamaga ning Järvevana tee 5a kinnistu, millel asub ehitisregistri andmetel amortiseerunud bassein. Bassein on ette nähtud lammutada, mille kehandisse on kavandatud parkimismaja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785