Autor: Ehitusuudised • 14. november 2023

Mitt & Perlebach ehitab Kristiinesse uued ridamajad

Uued energiatõhusad ridaelamud Kristiine linnaosas aadressil Räägu tn 16 ja 18 valmivad juba järgmise aasta detsembris.
3D foto. Majad valmivad 2024. aasta detsembris. Autor: Andre Poopuu.

08.11.2023. a. allkirjastati ehitusleping uute ridaelamute ehituseks. Arendajaks on UR Partners OÜ, peatöövõtjaks on ehitusfirma Mitt & Perlebach OÜ ja arenduse juhtija on Eco Advice OÜ. Aedlinna sügavusse mattuvatest tulevastest kodudest on omaniku leidnud juba 5 majaosa.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785