Autor: Ehitusuudised • 9. november 2023

Eventus Ehitus ja Restate alustasid Tänassilma Äripargi teise hoone ehitust

Septembris valminud Tänassilma äripargi esimese ärihoone, Sinise Maja kõrvale rajab arendaja pea kaks korda suurem stock-office ärihoone nimega Punane Maja. Arhitektuurse lahenduse lõi arhitektuuribüroo Arhgild ja ehitab Eventus.
Alustatud hoonesse on planeeritud 12 äripinda (Visuaal: arhitektuuribüroo Arhgild).

Hoone planeeritud maht on ca 5600 m2, millest esimese korruse kaubandus ja lao pindala on 4655 m2 ning teise korruse kontoriruumid koos puhkealaga moodustavad ligi 945 m2.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785