Autor: Eliisa Matsalu • 7. november 2023

Meelis Einstein: järgmise aasta plaan on ellu jääda

Kunda Nordic Tsement juht Meelis Einstein näeb turuolukorra paranemist alles ülejärgmisel aastal.
Foto: Andres Haabu
Ehitusmaterjalide tootjate sõnul on neil paremaid aegu oodata alles ülejärgmisel aastal. „Ma küll ei näe, kus see tarbija kindlustunne järgmisel aastal tulema peaks,“ ütles Kunda Nordic Tsement juht Meelis Einstein.

Einsteini sõnul ehitatakse küll järgmisel aastal Eestis raudteid ja tuuleparke, ent eraklient on väga tagasihoidlik. „Seega on meie järgmise aasta plaan elus püsida,“ ütles ta. Majandusolukorra paranemist näeb Einstein alles 2025. aastal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785