Autor: Ehitusuudised • 26. september 2023

Tallinna Magdaleena lasteaia uuelt hoonelt toodi alla sarikapärg

Täna, 26. septembril võtsid abilinnapea Andrei Kante ja Tallinna Magdaleena lasteaia direktor Elen Kõima vastu lasteaia uue hoone sarikapärja. Maja saab valmis tuleva aasta sügiseks.
Magdaleena lasteaia eskiis.
Foto: Projektibüroo

Magdaleena lasteaia 1964. aastal ehitatud hoone oli amortiseerunud ja ka ruumiplaneering ei vastanud tänapäeva lasteaia vajadustele. Vana maja lammutati ja selle asemele kerkib uus ümbritseva linnaruumiga sobituv kahekorruseline maja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785