Autor: Ehitusuudised • 25. september 2023

Endover alustab Viimsis rannaäärsete elamute ehitusega

26. septembril lüüakse labidad maasse, et alustada nelja Riviera Viimsi mereäärse korterelamu ehitust, teatab kinnisvaraarendaja Endover, kes plaanib rannaäärsed kodud esimestele peredele üle anda tuleva aasta lõpuks.
Kavandatav elurajoon.
Foto: Endover

“Korrastame suure osa mereäärsest mahajäetud puidutsehhi tootmismaast, et looduskaunis piirkond inimestele avada. Elamute ehitamisele lisaks renoveerime viimsikate jaoks Kaluri tee, teeme jalgrattateede ja mänguväljakuga Kivila pargi ning otse randa hakkab viima kergtee,” tutvustab algavaid töid Endoveri juhatuse liige Robert Laud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785