Autor: Teeli Remmelg • 22. september 2023

Katusefirma: mis ei tapa, teeb tugevaks

Kes praeguse perioodi üle suudab elada, võib järgmisel sügiselt vabamalt hingata, sest avanevad uued võimalused ja üks suur valdkond annab ka katusetöödele hoogu juurde, analüüsisid turuolukorda Katusefirma OÜ müügijuht Riho Reispass ja Põhja-Eesti piirkonna juht Erki Heliste.
Foto: Liis Treimann

Intervjuu ilmus värskes Äripäeva Infopanga Katuse ja fassaaditööde aastaraportis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785