Autor: Ehitusuudised • 12. september 2023

NOBE hakkab ehitama AVANT Centeri teeninduskeskust

SAMI gruppi kuuluv kinnisvaraarendusettevõte Tulevara sõlmis Nordeconi kontserni kuuluva ehitusettevõttega NOBE lepingu Sauel asuva SAMI Masinakeskuse AVANT Centeri ehituseks. Tegemist on üle Eesti laieneva AVANTi teeninduskeskuste keti esimese hoonega.
Tulevane AVANTi teeninduskeskus.

Saue linna aadressile Tule 1 kerkiva 2800ruutmeetrise brutopindalaga hoonekompleksi maksumus on ligi 3,3 miljonit eurot ilma käibemaksuta ning see valmib 2024. aasta suveks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785