Autor: kinnisvarauudised.ee • 11. september 2023

Selgus Fausto kõrghoone arhitektuurikonkursi võitja

Kevadel kõrghoone tarbeks Tartu mnt 86B kinnistu ostnud Fahle Parki arendaja AS Fausto Capitali kõrghoone arhitektuurikonkursile laekus 12 tööd, auhinna sai neist 4 ideekavandit.
Arhitektuuribüroo LUMIA ja KINO Maatikuarhitektid töö “PORTAAL” ideekavand (Visuaal: Arhitektuuribüroo LUMIA ja KINO Maatikuarhitektid).

Tallinna ühe populaarseima ärikvartali Fahle Parki arendaja AS Fausto Capital korraldatud Tartu mnt 86B kõrghoone arhitektuurikonkursi võtjad on selgunud. Konkursi eesmärk oli leida parim kaasaegne lahendus, mis sobiks Fahle Parki üldise kontseptsiooniga ja millest saaks väärikas maamärk ühes linna tähtsaimas sõlmpunktis. Arhitektuurikonkursile laekus 12 tööd, millest auhinna pälvis 4 indeekavandit. Linnarahvas saab töödega tutvuda 11. septembril avatud näitusel Fahle Parki Galeriitänaval, kus on eksponeeritud kõik konkursil osalenud ideekavandid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785