Autor: Ehitusuudised • 4. september 2023

Bonava ehitab Uus-Mustamäele lisaks B-energiaklassiga hoone

Bonava Eesti alustas Uus-Mustamäe elurajoonis aadressile Aiandi 14 valmiva 44 korteriga maja ehitust. Korterelamu valmib 2024. aasta lõpuks ning on Uus-Mustamäe arenduse kaheksas etapp.
Uue hoone valmimine on planeeritud järgmise aasta lõppu.
Foto: Bonava Eesti

Bonava Eesti tegevjuhi Taavi Soormi sõnul on vajadus uute kvaliteetsete korterite järele endiselt olemas ning suurim nõudlus just Mustamäe piirkonnas – ka täna, kui kinnisvarasektor on endiselt keerulises olukorras.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785