Autor: Ehitusuudised • 3. juuli 2023

Tartu Süku arhitektuurivõistluse kuus parimat on selgunud

Tartu kesklinna kavandatava südalinna kultuurikeskuse (Süku) rahvusvahelisel arhitektuurivõistlusel on selgunud kuue parima töö märgusõnad. 14. juulil toimuval auhinnatseremoonial selgub võidutöö ja avatakse ümbrikud parimate tööde autorite nimedega.
Võistlustöö "Puidust siluett".

Žürii otsusel on kuue parima töö märgusõnad tähestikulises järjekorras „Aed“, „Paabel“, „Puidust siluett“, „Roheline kultuurikeskus“, „Tarte Tatin“ ja „The Line and the Dot“. Vaata kuue parima töö pilte.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785