Autor: Ehitusuudised • 28. juuni 2023

Tööprotsesside automatiseerimist juhib puidutööstus

Ehitusmaterjalide tööstuses on digitaliseerimine pikemaajaliselt positiivset trend: ettevõtete keskmine protsesside digitaliseeritus on aasta-aastalt tõusnud ja küündis käesoleval aastal 47 protsendini.
Puidutööstuses keskmisena on automatiseeritud 44 protsenti tööprotsessidest.
Foto: Andras Kralla

Swedbanki läbi viidud uuringust selgus, et tööstusettevõtted planeerivad tänavu investeeringute eelarvet kasvatada keskmiselt 5,3 protsenti, kuid keskmised ja väiksemad tööstused planeerivad investeeringute märkimisväärselt suuremat kasvu. Iga viies euro investeeritakse uute tehnoloogiate kasutuselevõtuks, et tõsta ettevõtete konkurentsivõimet.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785