Autor: Ehitusuudised • 16. juuni 2023

USA börsifirma pani Jüris nurgakivi 12 miljonit maksvale hoonele

New Yorgi börsil noteeritud Repligen Corporation pani nurgakivi Jüri Tehnoparki rajatavale 7500 ruutmeetri suurusele büroo-, tootmis- ja teeninduskeskusele.
Eilne nurgakivi panek uuele tootmiskompleksile.
Foto: Andras Kralla

Biotehnoloogia protsessiseadmete arendusele ja toomisele keskendunud ettevõtte Repligen Estonia tegevjuhi Madis Undi sõnul annab uue hoone valmimine võimaluse Eestis oma tegevusmahte suurendada, saades varasemaga võrreldes kasutusse enam kui neli korda suurema pinna.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785