Autor: Ehitusuudised • 15. juuni 2023

Rand & Tuulberg ehitab USA biotehnoloogia ettevõttele 12-miljonilise keskuse

Arendajaks on Raul Kirjaneni OÜ Biofuelile kuuluv Ringitee Kinnistud OÜ, mis paneb oma kinnistul USA biotehnoloogia innovaatori büroo-, tootmis- ja teeninduskeskusele Jüri Tehnopüargis nurgakivi. Ehitusliku tellimuse täitja on peatöövõtjana Rand & Tuulberg, arhitektuurse tellimuse täitja Rovin OÜ ning sisearhitektuurse tellimuse täitja AERIS.
Ehituse peatöövõtjaks on Raivo Randile ja Aivar Tuulbergile kuuluv firma Rand & Tuulberg.
Foto: Raul Mee

Tallinna külje all asuvas Jüri Tehnopargis täna nurgakivi saav enam kui 7500m2 suurune New Yorgi börsil noteeritud Repligen Corporationi (NASDAQ:RGEN) hoone läheb maksma 12 miljonit eurot ning annab valmides tööd ligi 200 inimesele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785