Autor: Ehitusuudised • 8. juuni 2023

1Partner Ehitus rekonstrueerib ajaloolise Tallinna koolihoone

1Partner Ehitus annab Tallinna linnaga sõlmitud lepingu kohaselt Kevade tänaval asuvale Tallinna Kunstikooli enam kui saja-aastase ajalooga hoonele värske välisilme ja tuleviku standarditele vastava sisu. Rekonstrueerimistööde maksumus on 3,9 miljonit eurot ja valmimise tähtaeg 2024. aasta mai.
Tallinna Kunstikooli rekonstrueeritud hoone visioon.
Foto: igor.smoljakov

“Väljakutse keerukus on luua tänastele ja homsetele ootustele vastav moodne sisu hoonele, mis samal ajal on ajaloomälestisena riikliku kaitse all,” ütles 1Partner Ehituse juht Üllar Hinno, kuid rõhutas samas, et sarnased projektid on ka ettevõtte üks selgeid tugevusi. "Viimastel aastatel on meid tunnustatud muuhulgas nii legendaarse Tallinna Lillepaviljoni kui mitmete Noblessneri kvartalis asuvate tsaariaegsete hoonete eduka restaureerimise eest.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785