Autor: Ehitusuudised • 6. juuni 2023

Katuseehitajaks pürgis rekordarv noori

Järvamaa Kutsehariduskeskuses sooritas kaldkatuseehitaja kutseeksami rekordarv osavõtjaid, kes omandasid neljanda kutsetaseme.
Kursuse lõpupilt. Foto: Erki Loigom

Antud kursuse lõpetasid ning neljanda kutsetaseme tõendatud oskustega katuseehitajaid võib julgelt usaldada katusetöödele ettevõtetest Rannek Rakennus OÜ, Braxen OÜ, Evert Building OÜ, Ilveskatus OÜ, Ruukki Products AS, Sindelkatuse OÜ, Sederhitus OÜ, Katusepartner OÜ ja Triimon OÜ. Olgu mainitud, et kahes viimases nimetatud ettevõttes on kogu meeskond oma oskusi-teadmisi eksamiga kinnitanud ning pälvinud kutsetunnistused. Joonised eksami jaoks valmistas Nord Homes OÜ.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785