Autor: Teeli Remmelg • 6. juuni 2023

Columbia-Kivi kauaaegne juht lahkub töölt: aeg sai lihtsalt täis

25-aastase staažiga Vallo Puusepal oli eelmisel nädalal Eesti ühe pikima ajalooga ehituskivide tootja juures viimane tööpäev: „Jõudsime Columbia-Kivi omaniku Raivo Rannaga otsusele, et aeg on läbi saanud ja parim on sõbralikult lahku minna.“
Vallo Puusepa sõnul on paar aastat pidevaid kriise kõiki juhte väsitanud.

Puusepa sõnul oli ta juba varem äramineku mõtteid mõelnud ja isegi 2019. aastal CV valmis kirjutanud, aga siis tulid peale erinevad kriisid, Covid ja sõda, ning tähelepanu pöördus olulisematele asjadele. „Aga olin ka varem sõpradega nalja visanud, et müügiga seotud inimestel oleks hea töökohta vahetada kümne aasta tagant, 15 aastat sama tööd teha on juba palju, 20 liiga palju ja 25 kindlasti liiga palju.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785