Autor: Ehitusuudised • 31. mai 2023

Tiskres sai nurgakivi omanäoline kortermaja

Kortermaja Tallinnas Tiskres Möldre tee 8 sai nurgakivi ja ehitiselt võeti maha sarikapärg. Hoone arendaja on YAHouse, arhitektuurne osa pärineb arhitektuuribüroolt Panda ja ehitaja on Mapri Ehitus.
Möldre tee 8 hoone nurgakivi panek.
Foto: Erik Riikoja

Uue kortermaja nurgakivi ja sarikapärja sündmusel rääkis kinnisvarabüroo Uus Maa al Mare maakler ja juhatuse liige Elena Tomson, et elamute arendajad on täna rohkem keskendunud kvaliteedile ning seetõttu on nende hinnapoliitika jäigem. Ostjad omalt poolt eelistavad kortereid, kuhu saab sisse kolida ilma täiendavate investeeringuteta ja remonti vajavate kodude müük on viimasel ajal olnud keerulisem. Ostjate huvi on viimasel ajal veidi suurem alandatud hindadega järelturu korterite vastu, mille omanikud soovivad kiiret müüki.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785