Autor: Ehitusuudised • 30. mai 2023

Tallinn tunnustas 2022. aasta eeskujulikke restaureerimistöid

Tallinn tunnustas täna 2022. aasta eeskujulikult restaureeritud ja korrastatud ajalooliste hoonete omanikke, uuringute ja tegevuskavade koostajaid, projekteerijaid, ehitajaid, järelevalve tegijaid, restauraatoreid ning konservaatoreid.
Restaureeritud korterelamu Sikupilli 6.
Foto: Tairi Tamme-Amjärv

Vanalinnas tunnustatakse kahe ehitisega seotud restaureerimistöid. Tallinna Toomkiriku tornikiivri eeskujuliku restaureerimise eest tunnustatakse tänukirjadega EELK Tallinna Püha Neitsi Maarja Piiskoplikku Toomkogudust, restaureerimisprojekti koostajaid Ain Pihl’i ja Juhan Kilumetsa ettevõttest Rändmeister OÜ, töid teostanud ettevõtet Oma Katused OÜ, Martin Kärnerit ja muinsuskaitselise järelevalve eest ettevõtet Nordpartner Grupp OÜ ja selle juhatuse liiget Jüri Noškat.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785