Autor: Ehitusuudised • 11. mai 2023

Tallinna loomaaia Tiigrioru ehitus jõudis sarikapeoni

Möödunud aasta suvel algasid Tallinna loomaaia Tiigrioru ehitustööd. Täna, 11. aprillil võttis Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart ehitajatelt vastu sarikapärja ja tänas neid seni tehtud töö eest.
Tallinna loomaaia Tiigrioru sarikapärja mahavõtmine.
Foto: Ksenja Kurs

Tiigrioru näol on tegu valdavalt maastikuarhitektuurse lahendusega, kuhu luuakse loomaaia asukatele võimalikult looduslähedane keskkond ja mis on oma mastaabilt erakordne ka Euroopas. Sinna rajatakse peamiselt välialad amuuri tiigrile, kuid plaanis on näidata ka teisi Kaug-Ida liike – leopardi, punahunti, punapandat ja kährikut.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785