Autor: Ehitusuudised • 23. märts 2023

Raadi endise lennuvälja kohale kerkib rohelinnak

Kinnisvaraarendaja Reterra Estate koostöös Tartu Vallavalitsusega korraldasid Raadi alevis asuvate Rannaste, Kingu, Nuka ja Variku maa-alade planeeringuvõistluse, mille võitis arhitektuuribüroo Molumba. Võidukavandi kontseptsiooni järgi tekib Raadile nutika arhitektuuriga looduskeskne linnak, kus jagub ruumi inimestele, loomadele, lindudele, putukatele ja taimedele.
Rannaste planeeringu visaal. Autor: Molumba

Reterra Estate juhatuse esimees Reigo Randmetsa sõnul on ettevõte Raadi piirkonnas uusi kodusid arendanud ja ehitanud juba üle viie aasta. 2021. aasta lõpus valmis ca 250 uut kodu Raadiraja tänaval, millele on lisandumas peagi ligi sada korterit Kaupmehe tänaval ja juba mõne aasta pärast paarsada korterit Ermi tänaval.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785