Autor: Ehitusuudised • 22. märts 2023

Mapri Ehituse arvutid lähevad taaskasutusse

Mapri Ehitus annab kasutatud arvutid IT taaskasutusettevõttele GreenDice ja on sel moel tegemas esimesi samme jätkusuutlikkuse mõõdetaval teekonnal.
GreenDice’i juht Argo Alaniit, Mapri Ehituse arendusjuht Tõnu Jalakas ja GreenDice’i müügispets Priidik Kuivits sorteerivad kasutatud sülearvuteid.
Foto: Erik Riikoja

Mapri Ehituse kvaliteedi- ja arendusjuht Tõnu Jalakas räägib, et GreenDice’iga liituma pani ehitusfirmat jätkusutlik põhimõte: ehitusfirma töötavad arvutid saavad endale järgmised tänulikud kasutajad. Mapri Ehitus on seni taaskasutusse saatnud ligi 20 sülearvutit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785