Autor: Ehitusuudised • 23. veebruar 2023

Miljööväärtuslike piirkondade info sai värske sisu

Tallinna linna kodulehel uuendati miljööväärtuslike piirkondade ülevaadet ning täiendati oluliselt ehitustegevust ja remonditööde kavandamist hõlbustavaid juhiseid. Samuti on nüüd ühele kaardikihile kantud kõik miljööalad, väärtuslikud üksikobjektid ja ehitismälestised.
Foto: Tallinna linn

Tallinna abilinnapea Madle Lippuse sõnul on miljööalade hoidmise ja arendamise pant teadlikud ja pärandit väärtustavad linlased. “Varasemast hoopis lihtsamalt ja arusaadavamalt esitatud info Tallinna kodulehel annab hõlpsalt ülevaate nii Tallinna miljööalade tähtsusest üldiselt kui ka täpsemalt iga konkreetse miljööala hoidmist väärivast eripärast. Nii muudame ka linna ootused nende säilimisele hoopis kergemini mõistetavaks,” lisas Lippus.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785