Autor: Ehitusuudised • 26. jaanuar 2023

Tartu-lähedases tehnopargis on valmimas järjekordne hoone

Eile sai nurgakivi Kandiküla tehnopargi arenduse neljas hoone. Koos nurgakivi paigaldusega peeti maha ka sarikapidu. Männiku hoone valmimisega saab Kandiküla arenduses olema ligikaudu 15 000 ruutmeetrit üüritavat pinda.
Nurgakivi panek Kandiküla tehnopargis.

Hoone ankurrentnik on rasketehnikat müüv ja rentiv ettevõte AS Baltem.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785