Autor: Ehitusuudised • 1. detsember 2022

Elektrivaldkonna parimad on ESB Service Group, Glamox ja OBO Bettermann

Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liit EETEL tunnustab oma häid majandustulemusi näidanud liikmeid. 2021. aasta majandustulemuste järgi on TOP 2022 kolm parimat ettevõtet elektrikilpe valmistav ESB Service Group, valgustuslahenduste tootja Glamox ja elektrimaterjalide tootja OBO Bettermann.
EETELi TOP 2022 parimate ettevõtete esindajad Jürgen Riit, Valdo Ruul ja Roland Elbre. Foto:Erik Riikoja

Kaarel Jänes, EETELi tegevjuht ütleb, et 2021. aasta tulemuste järgi olid elektriala parimad ettevõtjad elektrimaterjalide ja -seadmete tootjad. Põhjusi saab ilmselt otsida nii elektrienergia hinnakasvust kui ka kliimapoliitika ja energiasäästu otsimise tagajärgedest, kus elektritarbijad soovivad ökonoomsemaid lahendusi. Lähituleviku osas näeb tegevjuht, et ehitusturu jahenemise tõttu saab ilmselt raskeim olema elektri sisepaigaldajatel. Tervikuna on aga näha elektriehituses järgnevatel aastatel laia tööpõldu tulenevalt rohepöörde realiseerimisest ja transpordi elektrifitseerimisest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785