Autor: Ehitusuudised • 23. november 2022

Kapitel sertifitseeris kõik oma büroohooned

Kapitel jätkab investeeringuid jätkusuutlikkuse tõstmisesse ja parema töökeskkonna loomisesse ning sertifitseeris kõik oma portfelli kuuluvad büroohooned. Tallinnas asuv Delta Plaza büroohoone on teine valmis hoone Eestis, mis on pälvinud BREEAM In-Use rohesertifikaadi tasemel Excellent, teatab ettevõte.
Delta Plaza büroohoone.
Foto: Raul Mee

Delta Plaza hoone saavutas 71,2% võimalikust 100 punktist, mis tagab taseme Excellent. Selle tulemusega on tegemist hetkel teise olemasoleva hoonega Eestis, mis on saavutanud nii kõrge taseme. Uute hoonete osas kuulub sama kõrge tulemus üksnes Kapiteli arendusele – ehituses olevale Arteri kvartali projektile.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785