Autor: Ehitusuudised • 15. november 2022

Tartusse Tehnika tänavale kerkib uus ärimaja

Kaarsilla Kinnisvara OÜ ja Mapri Ehitus OÜ allkirjastasid ehituslepingu Tartus Tehnika tn 3 asuva hoone ehitamiseks. 2023 aasta lõpuks valmiva ärimaja esimesel korrusel asuvad äri- ja laopinnad, teisel korrusel büroopinnad. Ehituse eeldatav maksumus on 5,6 miljonit eurot.
Tartusse kerkiv ärimaja.

Klaasfassaadiga hoone esimesel korrusel asuvad kaubandus-, teenindus- ja büroopinnad, tagaküljel suurte tõstandustega laoruumid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785