Autor: Tööstusuudised.ee • 14. november 2022

Restaureerimisettevõte Scandinor rajab Kuusallu puidutööstuslinnaku

Akende ja uste restaureerimisettevõte Scandinor plaanib 2025. aastaks rajada Kuusallu puidutööstuslinnaku, mille osaks on uus tootmisüksus ning kõrvalettevõtted, mis võimaldavad vähendada sisseostetud teenuste mahtu. Linnakuga luuakse esialgu ligi 120 töökohta.
Scandinori uus tootmishoone.

„Uue tootmisüksuse rajamine võimaldab Scandinoril suurendada puittoodete tootmismahtu ja siseneda jõuliselt jaoks täiesti uude ärivaldkonda. Uus tootmishoone tähendab Scandinori jaoks uue ajastu algust. Oleme end restaureerimisturul juba tõestanud ning näeme turul piisavalt nõudlust, et asuda laialdasemalt tootma,“ sõnas ettevõtte Scandinor tegevjuht Madis Tarum.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785