Autor: Janno Riispapp • 15. november 2022

Aknatootja Fenestra vahetab omanikku

Joakim Heleniuse Trigon Capital ostab Livonia Partnersi fondidelt aknatootja Fenestra.
Foto: Raul Mee
Kaido Veske ja Rain Lõhmuse asutatud investeerimisfond Livonia Partners müüb aknatootja Fenestra Joakim Heleniuse Trigon Capitalile.

Tehinguni viis asjaolu, et Livonia jaoks oli investeering aknatootjasse saanud küpseks. „Fondide puhul ei saa me ettevõtteid elu lõpuni hoida, peame neile mingi regulaarsusega uusi omanikke otsima,” selgitas Livonia fondi partner Kaido Veske.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785