Autor: Ehitusuudised • 7. november 2022

Elamute renoveerimist viiakse ellu liiga aeglaselt

Valitsuskabineti rohepoliitika arutelul tõdeti, et lähiaastatel on eelkõige vajalik tegeleda kahanemise ja valglinnastumise murega ning teha ruumiloomes senisest enam koostööd ka kohalikul tasandil. Riigihalduse minister Riina Solman lükkas ümber Riigikantselei kevadel koostatud rohepoliitika raporti ruumilise arengu seisukoha ja rõhutas, et elamufondi renoveerimine toimub täna liialt aeglaselt nii era- kui ka avalikus sektoris.
Foto: Andras Kralla

Arutelu keskendus Riigikantselei kevadel koostatud rohepoliitika raporti soovitustele ruumiplaneerimise ja hoonestuse valdkonnas, mis võiksid aidata rohe-eesmärke ellu viia. Samuti on lähiaastate fookuses olemasoleva elamufondi jätkuv kaasajastamine ja ehitussektori digitaliseerimine.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785