Autor: Ehitusuudised • 31. oktoober 2022

RKAS: Narva Eesti riigigümnaasium sai nurgakivi

Narva Eesti riigigümnaasiumi õppehoone ja põhikooli hariduskompleksile said nurgakivi. Narva Eesti riigigümnaasiumis alustavad 2023. aasta septembris õppetööd ligi 400 õpilast, teatab Riigi Kinnisvara AS.
Narva Eesti riigigümnaasiumi hoone.
Foto: Ilja Smirnov

Narva Eesti riigigümnaasiumi ja põhikooli õppehoone hakkab paiknema Narva linnas, aadressil Hariduse tänav 3. Loodav Narva Eesti riigigümnaasium on olemuselt eestikeelne hariduslinnak, millesse kuuluvad eesti õppekeelega põhikool ja keelekümbluspõhikool ning lisaks sellele täielikult eestikeelset õpet pakkuv gümnaasium.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785