Autor: Ehitusuudised • 27. oktoober 2022

Arco Vara müük kasvas, kuid uusarenduste nõudlus jahtumas

Elukondliku kinnisvara arendaja Arco Vara kasvatas III kvartalis mullusega võrreldes nii müügitulu kui ka kasumit, kuid tegevjuhi Miko Niinemäe sõnul annab turu jahtumisest märku eelkõige see, et päringuid uusarendustele tuleb vähem.
Foto: Liis Treimann

Elukondliku kinnisvara arendaja Arco Vara kasvatas III kvartalis mullusega võrreldes nii müügitulu kui ka kasumit. “Ehkki kinnisvaraturul on näha teatavat jahtumist, on meil korterite müügitehingud kulgenud varasemate kokkulepete kohaselt ning ka eelmüükidest taganemist pole seni olnud,” kinnitab Arco Vara tegevjuht Miko Niinemäe.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785