Autor: Ehitusuudised • 20. oktoober 2022

KODA Ehituse tegevjuhina alustas tööd Üllar Aun

Ehitusettevõtte KODA Ehitus uue juhina tööd alustanud Üllar Aun omab pikaaegset valdkonna kogemust seadmete tootmisest ja müügist hoone eriosade ehitamiseni, teatab ettevõte. Sealhulgas on ta juhtinud suurprojekte Soomes ja Norras. Enne KODA Ehitusega liitumist töötas Aun palkmajasid tootva ettevõtte Finnlog äriarendusjuhina.
Üllar Aun

Sel sügisel uues ametis alustanud Aun peab oluliseks, et ettevõte pakuks klientidele tuge igas koostööfaasis alates nõustamisest kuni projekteerimise ja ehituseni. „Ehitustegevusel on kinnisvara elukaares väga oluline roll. Soovin panustada KODA Ehituse arendamisse, et olla väga heaks partneriks meie klientidele ja loomulikult ka sisemistele koostööpartneritele Foruses, et üheskoos kompetentse kasvatada,“ sõnas Aun.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785