Autor: Ehitusuudised • 13. oktoober 2022

Helmes ja Wisercat loovad ehitajate liikumist jälgiva süsteemi

Wisercat ja Helmes loovad maksu- ja tolliameti tellimusel IT-lahenduse, mis aitab saada ülevaate ehitusobjektidel viibivatest isikutest. Sellise lahenduse kaudu saavad alates 1. oktoobrist 2023 eelise need ehitusettevõtted, kes soovivad olla läbipaistvad ning panustavad ausalt makse makstes Eesti ühiskonda.
Wisercat Estonia juhatuse liige Vassili Ljahhovets.

Järgmise aasta 1. oktoobrist tuleb kõikidel suurematel ehitustel viibivatel töötajatel tööle tulles ja sealt lahkudes ennast spetsiaalse kiipkaardiga registreerida. See aitab paremini tuvastada maksupettusi, sealhulgas ümbrikupalga maksmist, ja ühtlasi tagada, et ehitusplatsil tegutsevad ainult korrektselt tööle vormistatud inimesed ning välismaalaste puhul ka vastavas registris või andmekogus registreeritud isikud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785