Autor: Ehitusuudised • 11. oktoober 2022

RE Kinnisvara: kõik ehitusfirmad ei pääse pankrotist

Ärikinnisvaraturule avaldab otsest mõju ehitusturul toimuv ja mitmed ehitusfirmad siiski pankrotist ei pääse, lisaks väheneb kõrgete ehitushindade tõttu ka uute ärikinnisvara tellimuste arv, prognoosis RE Kinnisvara oma värskes ärikinnisvara turuülevaates.
Foto: Raul Mee

Lisaks erasektori kavandatud projektide ootelepanekule on riik ja kohalikud omavalitsused loobunud paljudest 2022. aastaks kavandatud hangetest või on need hanked läbi kukkunud sobiva hinnaga pakkumiste puudusel.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785