Autor: Indrek Alliksaar, KPMG audititeenuste juht • 23. september 2022

Katusefirmadel eelmisel aastal tervis paranes

Eelmisel aastal toimus katusesektoris keskmise brutopalga kiire kasv koos kasumlikkuse hüppelise kasvuga, mis viitas selgelt tööstusharu kui terviku tervise paranemisele 2021. aastal, analüüsis turgu KMPG auditi juht Indrek Alliksaar.
Foto: Raul Mee

Katusesektori tulude maht kasvas 2021. aastal 23%. Samas oli 2020. aastal aset leidnud müügimahtude languse tõttu kahe aasta tulude kasvuks 20%. Koos tugeva müügitulu kasvuga demonstreerisid ettevõtted hüppelist kasumi kasvu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785