Autor: Tööstusuudised.ee • 23. september 2022

Elektri universaalteenus laieneb ettevõtetele, leppetrahvist ärikliendid aga ei pääse

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Kristjan Järvan tutvustas Riigikogu majanduskomisjonile elektrituruseaduse muudatuse eelnõu, mille eesmärk on laiendada universaalteenust äritarbijatele. ERRi teatel ettevõtted aga võimalikust leppetrahvist ei pääse.
OOdatav universaalteenus peaks elektri hinda tarbijatele alla tooma.

„Kuna ettevõtted pole praegustes kõrgetes energiahindade tingimustes kodutarbijatest kuidagi paremas seisus, plaanib riik laiendada võimalikult kiiresti neile ka universaalteenuse. See on üks abimeede suuremast paketist, millega plaanime sel küttehooajal äritarbijaid aidata,“ sõnas ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Kristjan Järvan.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785