Autor: Ehitusuudised • 14. september 2022

IKEA kõrvale rajatakse uudne kaubanduspark

Järgmise aasta augustis avatakse Tallinna ringteel IKEA kaupluse kõrval ligi 20 000-ruutmeetrise pinnaga ja 20 poega kaubanduspark. Projekti arendab Baltimaade ühe suurema kinnisvaraarendaja VPH Group ettevõte Tallinn Retail Park OÜ.

Kurna Pargi ankurrentnikeks on Selveri hüpermarket ja spordikaupade müüja Decathloni esimene kauplus Eestis. Sealjuures otsustas maailma üks juhtivaid spordikaupade müüjaid avada oma Eesti esinduspoe just Kurna Pargis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785