Autor: Ehitusuudised • 6. september 2022

Mustamäe uues üürimajas MAGMA Stuudiotes peeti sarikapidu

Reedel, 2. septembril tähistasid Scandium Kinnisvara ja Mitt & Perlebach Mustamäe moodsaima üürimaja MAGMA Stuudiote tippkõrguse saavutamist. Laki 24/2 aadressile kerkivasse hoonesse tuleb 151 ühe- ja kahetoalist üüristuudiot ning lai valik elanikele mõeldud ühisalasid.
Mustamäele kerkiv üürimaja.
Foto: Scandium Kinnisvara

MAGMA Stuudioid ehitava Mitt & Perlebach juhatuse liikme Kristjan Mitti sõnul on ehitus kulgenud olenemata ehitusturgu raputavast turbulentsist plaanipäraselt. „Kohe sõja puhkedes kindlustasime hoone jaoks kõik olulised ehitusmaterjalid ja tänu sellele oleme saanud segamatult ehitada. MAGMA on kerkinud ootuspäraselt kiiresti ning püsime graafikus, et see kevade lõpus uutele üürnikele pidulikult avada.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785