Autor: Ehitusuudised • 1. september 2022

Arco Vara Rannakalda arendus sai nurgakivi

Arco Vara ja koostööpartnerid panid nurgakivi Merimetsas asuva Kodulahe Rannakalda elamuarendusele. Tegemist on Stroomi rannas asuva mereäärse kinnistuga, kuhu kerkivad kolme- ja neljakordsed A-energiaklassi elumajad.
Nurgakivi paneku üritus.
Foto: Raul Mee

Arco Vara juht Miko Niinemäe ütles, et just asukohtade erilisus on see, mida Arco Vara inimestele kodusid ehitades taotleb. “Rannakalda majad kerkivad mere äärde, näiliselt eemale linnakärast, kuid tegelikult on linn kohe siinsamas,” ütles Niinemäe, lisades hea eriline asukoht paneb kinnisvaraarendajale ka suure vastutuse - nii inimeste kui keskkonna ees.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785