Autor: Urve Vilk • 31. august 2022

Hepsor: uusarenduste hinnad ei lange, pigem rühivad Helsingile järele

Turuootusi trotsivad arendajad praegu uusarenduste hindu langetada ei plaani. See tähendab aga koduostjale, et 10-15 aasta perspektiivis võib Tallinna eluasemete hind jõuda järgi Helsingile, prognoosib kinnisvaraarendaja Hepsor juht Henri Laks.
Hepsori juht Henri Laks ei näe survet alustada uute korterite kiirmüüke. Foto: Liis Treimann

“Meile kui arendajale on ehitushinnad paari aastaga tõusnud pea 50%, mis on olnud paratamatu sisend ka uusarenduste hinnatõusuks, vastasel juhul ei oleks me saanudki uut toodet turule tuua,” kirjeldab Laks. “Uued hinnatasemed ei ole kahtlemata madalad, aga näeme nii Eestis kui Lätis, et tänaselt hinnatasemelt tehakse endiselt tehinguid.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785