Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. august 2022

Robotid ehitasid Neeme kalurikülla säästukodud

Ajaloolises Neeme kalurikülas tulid müüki arhitekt Ülar Marki loodud ja robotite ehitatud 40 ülisäästlikku ridaelamuboksi, mis on kohandatud kaug- või hübriidtööd tegeva noore pere vajadustele.
Pärituule Residentside ridaelamud.

Müügipartneri LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing nimetas Pärituule Residentside juures olulisimaks, et 73ruutmeetrises läbimõeldud planeeringuga kodus on olemas kõik funktsioonid, mis tüüpilises "sajaruuduses". "Iga kodu juurde kuuluvad saun, terrass ja abiruum, loodust ja eelarvet säästavad päikesepaneelid ja kaasaegsed kliimalahendused," rõhutas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785